Dev Bitcoin Borsası Bu 2 Altcoin’i Listeledi: Fiyatlar Yükseliyor!

Kripto para piyasası bugün nispeten sakin bir gün geçiriyor. Bununla birlikte lider kripto para Bitcoin ve lider altcoin Ethereum yeşil bölgede ilerlemeye devam ediyor. Bu arada önde gelen kripto borsalarının listesine giren bazı altcoin’ler performanslarıyla göz dolduruyor. Bunlardan birisi hiç şüphesiz Binance’ın listesine giren BLUR oldu. Bunun yanında, dev Bitcoin borsası OKX’in listesine giren 2 yapay zeka coin’i de sıçrama yaptı. Altcoin fiyatları yüzde 10’un üzerinde artış gördü.

OKX, FET ve AGIX trade’ini başlattı, altcoin fiyatları zıpladı!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasa Binance ve eski CEO’su Changpeng Zhao dramasını geride bırakıyor. İlk başlarda bir sarsıntı olsa da piyasa kısa sürede kendine gelmeyi başardı. Şimdi de emin adımlarla yoluna devam ediyor. Bu gelişmelerin ortasında önde gelen Bitcoin borsası OKX, iki altcoin için trade’i başlattığını duyurdu. Bunlar, kendi alanın önde gelen yapa zeka coin’leri  Fetch_ai (FET) ve SingularityNET (AGIX). Bu bağlama OKX, şu duyuruyu yaptı:

Yeni listeleme. Fetch.ai (FET) ve SingularityNET (AGIX) için spot trade imkanı artık açık

Liste duyurusunun ardından her iki altcoin fiyatı da yükselişe başladı. Gün içinde 0,278 dolar seviyelerinde dolaşan AGIX fiyatı, haberin ardından 0,31 dolara kadar yükseldi. Daha sonra kazançlarının bir kısmını geri veren token, halen 0,30 doların üzerinde duruyor. AGIX, yazı sırasında, günlük bazda yaklaşık %10’luk bir artışla işlem görüyor.

AGIX günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Bir diğer altcoin FET de benzer bir hamle yaptı. Gün içinde 0,497 dolar seviyelerinde dolaşan FET fiyatı, haberin ardından 0,566 dolara kadar yükseldi. Daha sonra kazançlarının bir kısmını geri veren token, halen 0,54 doların üzerinde duruyor. FET, yazı sırasında, günlük bazda yaklaşık %10’luk bir artışla işlem görüyor.

FET günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

FET ve AGIX fiyat performansı ve yapay zeka anlatısı

Fetch.AI, merkezi olmayan bir internet ekonomisini desteklemek için yapay zeka tarafından desteklenen Ethereum tabanlı bir altcoin projesi. FET’in toplam arzı 1.152.997.575 token. FET’in son 30 gündeki kümülatif kazancı %99 gibi oldukça tatmin edici bir oran. SingularityNET ağı da merkezi olmayan yapay zeka pazarını güçlendirmek için yapay zeka kullanıyor. AGIX ise geçtiğimiz ay yaklaşık %50 yükseldi. Ayrıca token, Kasım 2022’deki en düşük seviyesinden bu yana %600’den fazla artış gösterdi.

Fetch.ai ve SingularityNET fiyatları, Nvidia, Meta ve Microsoft gibi şirketlerin yükseliş görünümüne katkıda bulunan ana akım tahminleriyle birlikte yapay zeka etrafında artan olumlu anlatı ile birlikte yükseldi. OKX’in listesine girmek, altcoin projelerinin görünürlüğünü artırıyor. Bu yüzden uzmanlara göre, piyasa bir sonraki boğa piyasasına göz kırptıkça yukarı yönlü ivmenin daha da artması mümkün. Bu hafta yükselişe geçen bir diğer token ise Pyth Network (PYTH) oldu. Bu tokenin yükselişinin arkasında da 20 Kasım’da OKX’in listesinde girmek yatıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort